Biokurier 2/2017

Wysyłamy w ciągu 2 dni roboczych. Bezpłatna wysyłka od 150 zł!

7.00 PLN

Drugi numer Biokuriera, a w nim:

MISZ MASZ- Chrzan/ Jaja/ Sezonowość

WIESZ WIĘCEJ - Czym posmarować kanapkę? Jest z czego wybierać...

SPRÓBUJ - Oczyszczający i wzmacniający sok z brzozy

- Subiektywny alfabet superfoods, cz. 10: mniszek lekarski, zielona herbata

5 FAKTÓW O - 5 faktów i kiełkach

Z PORADNIKA MAMY ALERGIKA - Czym zastąpić pszenicę i gluten w diecie? (cz.2)

ROZMOWA BIOKURIERA - To, co zdrowe powinno też smakować - rozmowa z Julitą Bator

GARŚĆ PRZEPISÓW - Mąka niejedno ma imię

DBAJ O ZDROWIE - Wysokie ciśnienie? Pamiętaj o diecie

SPRÓBUJ - Canihua - andyjski skarb

AKTYWNE SMAKI - 3 produkty, które dodadzą chęci na wiosenny trening / Catering (anty) dietetyczny?

- Kuchnia w biegu: Zupa jarmużowa z ziemniakami i chirozo

SMAKIEM PO MAPIE - Ekowypoczynek u gospodarza. Jak to robią w Austrii?

CZYTAJ W KUCHNI - Najlepsze 6 książek z pomysłami na drugie śniadanie i lunch do pracy

PORADNIK DOMOWY - Naturalne barwienie jajek

KOSMETYKA NATURALNA - 8 naturalnych kosmetyków na bazie jajka

- Składniki kosmetyków, których unikają weganie

NEWSROOM - Nowości i aktualności ze świata BIO

- Nowe produkty na rynku

Nie dziękuję