• i-fermentacja-warzyw-pomyslowe-przepisy-na-fermentowanie-64-warzyw-i-ziol
  • i-fermentacja-warzyw-pomyslowe-przepisy-na-fermentowanie-64-warzyw-i-ziol

Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół

Wysyłamy w ciągu 2 dni roboczych. Bezpłatna wysyłka od 150 zł!

59.90 50.91 PLN

Fermentacja – gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!

Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.

Dzięki tej książce poznasz również:

– podstawy procesów fermentacji,

– rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,

– problemy, jakie możesz napotkać,

– przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery!

Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

OPRAWA: twarda, FORMAT: 22.0x22.5 cm, LICZBA STRON: 368

Nie dziękuję