• sztuka-fermentacji-front
  • sztuka_fermentacji_back
  • sztuka-fermentacji-front
  • sztuka_fermentacji_back

Sztuka Fermentacji - Sandor Ellix Katz

Wysyłamy w ciągu 2 dni roboczych. Bezpłatna wysyłka od 150 zł!

Vivante

79.90 61.52 PLN

Sandor Ellix Katz, światowy guru fermentacji, na 600 stronach książki „Sztuka Fermentacji” przekonuje, ze ukisić można… wszystko! A na pewno zdecydowanie więcej niż tylko kapustę i ogórki. 

Ta książka to światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnych. Zawiera praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa, mleka i innych produktów. Nie brakuje także informacji o walorach zdrowotnych kiszonych produktów oraz narzędziach w jakie warto zaopatrzyć się zanim zaczniemy naszą przygodę z kiszeniem. 

Na kartach „Sztuki Fermentacji” Sandor Ellix Katz przystępnie wyjaśnia jakich błedów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności. 

Autor o sobie: Przez niemal dwie dekady zgłębiałem tajniki fermentacji. Nie mam wykształcenia z zakresu mikrobiologii ani żywienia; jestem tylko koneserem dobrego jedzenia i tradycji oraz obmibusem, który ma obsesję na punkcie fermentacji…. 

FORMAT: 23 X 17 CM OPRAWA: TWARDA LICZBA STRON: 620



Podobne produkty

Nie dziękuję