• nowa-jadlonomia-roslinne-przepisy-z-calego-swiata
  • nowa-jadlonomia-roslinne-przepisy-z-calego-swiata

Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata

Wysyłamy w ciągu 2 dni roboczych. Bezpłatna wysyłka od 150 zł!

Marginesy

69.90 59.41 PLN

Nowa książka kucharska Marty Dymek, autorki bloga www.jadlonomia.com. Pomysłów na przepisy autorka szukała podczas podróży po świecie. Jej przepisy pachną orientem i przywołują na myśl egzotyczne podróże, a jednocześnie są proste w przygotowaniu i zawierają składniki, które dostępne są w większości polskich sklepów.

Marta Dymek - blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem. Od sześciu lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania, a jej książka "Jadłonomia, czyli 100 przepisów nie tylko dla wegan" doczekała się sześciu dodruków i rozeszła się w ponad 100 tysiącach egzemplarzy. Marta współpracowała z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym "Chickpea Magazine". Jej teksty publikowano też w "Magazynie Smak", "Kukbuku" i "Gazecie Wyborczej", a także w jej autorskiej rybryce w "Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy".

OPRAWA: twarda, LICZBA STRON: 288, FORMAT: 22 x 28 cm

Nie dziękuję