• nowa-jadlonomia-roslinne-przepisy-z-calego-swiata
  • nowa-jadlonomia-roslinne-przepisy-z-calego-swiata

Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata

Wysyłamy w ciągu 2 dni roboczych

Marginesy

69.90 59.41 PLN

Nowa książka kucharska Marty Dymek, autorki bloga www.jadlonomia.com. Pomysłów na przepisy autorka szukała podczas podróży po świecie. Jej przepisy pachną orientem i przywołują na myśl egzotyczne podróże, a jednocześnie są proste w przygotowaniu i zawierają składniki, które dostępne są w większości polskich sklepów.

Marta Dymek - blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem. Od sześciu lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania, a jej książka "Jadłonomia, czyli 100 przepisów nie tylko dla wegan" doczekała się sześciu dodruków i rozeszła się w ponad 100 tysiącach egzemplarzy. Marta współpracowała z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym "Chickpea Magazine". Jej teksty publikowano też w "Magazynie Smak", "Kukbuku" i "Gazecie Wyborczej", a także w jej autorskiej rybryce w "Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy".

OPRAWA: twarda, LICZBA STRON: 288, FORMAT: 22 x 28 cm

Nie dziękuję