• Zielenina-bez-glutenu-
  • Zielenina-bez-glutenu-

ZIELENINA BEZ GLUTENU

Wysyłamy w ciągu 2 dni roboczych

Druga Strona

49.90 44.91 PLN

„Zielenina bez glutenu” to już druga pozycja po „Zieleninie na talerzu” Magdaleny Cielengi-Wiaterek. Hasła przewodnie nowej książki są 3 musi być: wegetariańsko, sezonowo, lokalnie z naciskiem na kuchnię bez glutenu – to ukłon w stronę osób wybierających taką właśnie dietę m.in. z powodów zdrowotnych.

Książka „Zielenina bez glutenu” to przepisy proste, nie oparte na gotowych produktach i zdrowe. Mają pokazać, że wegetariańskie gotowanie bez glutenu może być proste i przyjemne, a przy tym nie rujnujące domowego budżetu. 

Książka została podzielona zgodnie z porami roku (wiosna: śniadania, obiady, kolacje, desery etc.). W jasny sposób pokazuje, jak korzystać z lokalnych produktów przygotowując kolorowe i pyszne dania oparte na polskich kaszach, bogactwie sezonowych warzyw i owoców. Wszystko okraszone sporą szczyptą ziół i aromatycznych przypraw tworzy zgraną całość.

Okładka: twarda, liczba stron: 182, format: 20x26 cm

Nie dziękuję