• pol_pl_Ziola-w-kuchni-Wyd-3-956_1
  • pol_pl_Ziola-w-kuchni-Wyd-3-956_1

Zioła w kuchni

Wysyłamy w ciągu 2 dni roboczych. Bezpłatna wysyłka od 150 zł!

Wydawnictwo RM

14.99 PLN

Świeże zioła są nie tylko smaczne i zdrowe. Wyhodowane w ładnych donicach mogą upiększyć nasz dom. Można je łatwo zakonserwować na zimę. Poza tym pachnące ziołowe bukiety będą wspaniałą dekoracją prezentów – czytamy we wstępie do książki „Zioła w kuchni”. Trudno nie zgodzić się z tymi słowami.

Poradnik (bardzo ładnie wydany, obfitujący w ilustracje i praktyczne wskazówki) Gabirele Lehari zawiera podstawowe informacje na temat uprawy, zastosowania i właściwości całej palety najróżniejszych ziół, takich jak: bazylia, estragon, lawenda, koper włoski, melisa cytrynowa, mięta, majeranek, ogórecznik, oregano, pietruszka, rozmaryn, rzeżucha, szałwia, szczypior, tymianek.

Zioła w kuchni to

  • wiele praktycznych wskazówek i porad
  • zioła stosowane w kuchni od A do Z
  • wszystko o uprawie ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie
  • wpływ ziół na zdrowie
  • gwaranowany sukces kulinarny
  • nietypowe zastosowania ziół – dodatek dla dzieci.

Nie dziękuję